Onze oplossingen

Met welke rechtsgebieden kan ik bij JUROP terecht?

Als je een oplossing zoekt wil je natuurlijk bijstand van een specialist. Daarom biedt JUROP enkel bijstand aan op gebieden waarop er specialistische bijstand geboden kan worden. Zo ben je bij JUROP verzekerd van deskundige bijstand.

Op welk gebied kan JUROP jou helpen?

Kwaliteit staat bij JUROP voorop. Daarom behandelt JUROP alleen zaken waarin gespecialiseerde rechtshulp gebonden kan worden.
Zo weet je zeker dat er een specialist op jouw zaak zit.

Werk

Hulp bij problemen op je werk

Uitkering

Niet eens met een uitkeringsinstantie

Wmo

Wet maatschappelijke ondersteuning

Wlz

Wet langdurige zorg

Zvw

Zorgverzekeringswet

Jeugdwet

Voor ondersteuning
en begeleiding

De doelstelling van JUROP is om juridische oplossingen voor iedereen beschikbaar te maken. En met iedereen worden ook personen met een iets krappere beurs bedoeld. Het is namelijk ook mogelijk om op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand van JUROP gebruik te maken.

Wanneer schakel je JUROP in?

Simpel antwoord? Altijd! Bij juridische problemen geldt zeker dat je beter te vroeg dan te laat advies in kunt winnen. Door je rechten te weten kun je problemen voorkomen en is je positie steviger.

Maar natuurlijk komt een juridisch probleem niet verwacht en is er niet altijd een mogelijkheid om vooraf advies in te winnen. Als een situatie zich onverwacht voordoet is het verstandig om zo snel mogelijk te handelen. Als je JUROP inschakelt weet je waar je staat en wat de mogelijkheden zijn.

🧑🏾‍💻

Bel me terug

Gebeld worden door één van onze experts? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

Ga naar de inhoud