Onze werkwijze

Overzichtelijk betaalbaar en zelf aan de knoppen. Hoe werkt dat?

De werkwijze van JUROP zorgt dat je altijd weet waar je aan toe bent en vooraf precies weet wat het kost. Zo heb je controle over de stappen en de kosten. Is na een bepaalde stap de oplossing bereikt? Dan zit je nergens aan vast en ronden we het samen af. Is een oplossing na de stap nog niet bereikt? Dan adviseert JUROP je over de verdere mogelijkheden.  

Geen verrassingen

De stappen van JUROP en hoe wij te werk gaan

Je doorloopt de check en JUROP neemt contact met je op. Door het beantwoorden van een paar vragen krijg jij de mogelijkheid om je gegevens achter te laten en krijgt JUROP een eerste indruk van jouw situatie. Er zal vervolgens contact met je opgenomen worden om kennis te maken en te bespreken wat JUROP kan betekenen. De check en het kennismakingsgesprek zijn gratis en natuurlijk vrijblijvend zodat je nergens aan vast zit.

Bij JUROP vinden we het belangrijk dat voor alle partijen duidelijk is wat er verwacht wordt en wat er verwacht mag worden. Daarom zijn er vaste stappen die gevolgd worden. Is het probleem na één stap al opgelost? Dan is een vervolg niet nodig en betaal je uiteraard niet meer. Is het probleem er nog? Dan is het jouw keuze om met JUROP verder te gaan of niet. Er wordt altijd duidelijkheid gegeven over de kansen en risico’s dus ook daar zitten geen verrassingen.

Overzichtelijk, vooraf
duidelijkheid, jij bepaalt.

JUROP werkt via een vast aantal stappen. Door het stapsgewijs werken is de zaak goed beheersbaar en wordt voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt hoeven worden. De te volgen stappen zijn:

📑

Eerste gratis gesprek

Na het doorlopen van de check neem JUROP contact op. Tijdens dit gesprek bespreken we of JUROP je kan helpen.

Doe de check!

🧑🏾‍💻

Het advies

Een op jouw situatie toegesneden advies.

📃

Onderhandelen of bezwaar.

Samen met JUROP bepaal jij de strategie en JUROP maakt bezwaar of onderhandelt voor de beste oplossing.

👩🏻‍💼

Naar de rechter

Wanneer het niet anders kan dan vragen we een rechter een oplossing voor jouw probleem.

Veelgestelde vragen

Nee, de werkwijze van JUROP is zo ingericht dat door alle stappen te doorlopen het maximale resultaat behaald kan worden. Wanneer er een stap overgeslagen zou worden dan is de kans groot dat er belangrijke informatie ontbreekt of een snelle oplossing niet meer mogelijk is.

Het is vooraf niet mogelijk om aan te geven hoeveel tijd een bepaalde stap in beslag zal nemen. Soms gaat het heel snel en soms kost het meer tijd om tot een oplossing te komen. Je kunt er wel zeker van zijn dat je geen volgende stap hoeft te maken zolang de stap nog niet is afgerond. Kost dit veel tijd? Dan komt dit voor risico van JUROP.

Het kan voorkomen dat er in een bepaalde stap geen oplossing gevonden wordt. Wanneer dit het geval is zal JUROP je adviseren over het al dan niet verder gaan en het nemen van de volgende stap. Het is aan jou om te bepalen of je wel of niet verder wilt gaan.

JUROP streeft er naar om iedere zaak goed en naar tevredenheid af te ronden. Wil je echter na een stap niet meer met JUROP verder dan is jammer maar staat het je vrij om naar een andere rechtshulpverlener te stappen.