Onze werkwijze

Deskundig, Betaalbaar en Toegankelijk. Hoe werkt dat?

Bij JUROP kun je rekenen op deskundige hulp, krijg je makkelijk contact en zijn de kosten beheersbaar. JUROP is gespecialiseerd op de gebieden waarin er hulp aangeboden wordt. Zo weet je zeker dat jij door een specialist geholpen wordt. Natuurlijk is jouw specialist via verschillende kanalen goed bereikbaar. En doordat JUROP gespecialiseerd is kan er vooraf een goede inschatting van de kosten gemaakt worden.

Geen verrassingen

De stappen van JUROP en hoe wij te werk gaan

Je doorloopt de check en JUROP neemt contact met je op. Door het beantwoorden van een paar vragen krijg jij de mogelijkheid om je gegevens achter te laten en krijgt JUROP een eerste indruk van jouw situatie. Er zal vervolgens contact met je opgenomen worden om kennis te maken en te bespreken wat JUROP kan betekenen. De check en het kennismakingsgesprek zijn gratis en natuurlijk vrijblijvend zodat je nergens aan vast zit.

Bij JUROP vinden we het belangrijk dat voor alle partijen duidelijk is wat er verwacht wordt en wat er verwacht mag worden. Daarom zijn er vaste stappen die gevolgd worden. Is het probleem na één stap al opgelost? Dan is een vervolg niet nodig en betaal je uiteraard niet meer. Is het probleem er nog? Dan is het jouw keuze om met JUROP verder te gaan of niet. Er wordt altijd duidelijkheid gegeven over de kansen en risico’s dus ook daar zitten geen verrassingen.

Wat krijg je van JUROP?

Persoonlijke aanpak

Geen situatie is gelijk. Dat spreekt voor zich. JUROP onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak waarbij de weg naar de oplossing op jouw situatie aangepast wordt. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden qua communicatie, financiering en werkzaamheden.

Vast contactpersoon

Bij JUROP heb je een vast contactpersoon. Geen gedoe met verschillende afdelingen en personen. Eén persoon voor al je vragen en contacten.

Goede bereikbaarheid

Je mag van jouw contactpersoon verwachten dat hij of zij goed bereikbaar is. Dit betekent dat jij een rechtstreeks emailadres en/of telefoonnummer hebt. Ook behoren WhatsApp en videobellen tot de contactmogelijkheden.

Heldere adviezen

Van JUROP mag je verwachten dat het advies logisch en begrijpelijk is. Zo wordt de juridische taal vertaald naar jouw situatie. Ook zijn de adviezen helder met betrekking tot het resultaat. Als een gewenste oplossing niet tot de mogelijkheden behoort zullen we je dit ook laten weten. Uiteraard krijg je dan ook te horen wat wel de mogelijkheden zijn.

Deskundigheid

Iedereen bij JUROP is deskundig op de gebieden waarop hij of zij zaken behandelt. Zo wordt er voldaan aan de vereisten voor de Raad voor Rechtsbijstand en wordt de kennis op pijl gehouden doormiddel van cursussen.

Kan JUROP jou ook helpen?
Doe de check!

🧑🏾‍💻

Bel me terug

Gebeld worden door één van onze experts? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

Ga naar de inhoud